INDUSTRIJSKE MONTAŽNE HALE

Hala spol.1 Koral (1)  Hala izn.     Hala Products_TemporaryWarehouses_Overview1 Hala Products_TemporaryWarehouses_Overview Hala izn.2

 

Kako po opredeljenju Koralšped d.o.o. – Subotica servisira uglavnom potrebe privrednih subjekata, pored agencijskih zastupanja uvrstili smo među naše delatnosti i brzo i efikasno postavljanje industrijskih i skladišnih hala. Hale u našoj ponudi su izvanrednog kvaliteta renomiranog proizvođača LOSBERGER DE BOER GROUP.

Aluminia Hall je savršen izbor za industrijske svrhe. Zbog svoje modularne strukture, u potpunosti je prilagodljiv vašim potrebama. Hala se može koristiti kao produžetak postojeće zgrade, proširenje druge hale ili kao samostalna jedinica. Ona je vrhunsko rešenje za privremena skladišta, industriju, proizvodnju, logistiku, sportske objekte, skladište vozila itd. Iznajmljivanje hala vam pruža brzo i ekonomično rešenje. Snažna konstrukcija osigurava sigurnost i izdržljivost, dok modularnost hale omogućava potpunu prilagodljivost vašim potrebama. Prilagodljivost dimenzija zgrade izvodiva je u najkraćem mogućem roku i bez visokih troškova izgradnje. Hala Aluminia se takođe može premestiti na novo mesto u slučaju reorganizacije vašeg prostora.

Ove hale se postavljaju na građevinski uređenoj površini po izboru korisnika usluge u smislu lokacije, veličine i namene, a mogu biti zatvorene i otvorene. Hale se mogu iznajmiti na određeni vremenski period ili kupiti u trajno vlasništvo a postoji i mogućnost uspostavljanja lizing aranžmana. U slučaju vremenski određenog iznajmljivanja, hale donosimo i podižemo a nakon isteka roka ih demontiramo te odnosimo bez ikakvog učešća iznajmitelja. U slučaju kupovine ili lizing aranžmana, takođe donosimo i postavljamo te ih u vremenu trajanja održavamo o trošku kupca.

Konstrukcija je izrađena od visokokvalitetnih aluminijskih profila u kombinaciji s vruće pocinčanim elementima. Kapacitet snežnog opterećenja je osiguran ugaonom potporom, dok je za veće raspone predviđena dodatna vodoravna stezaljka. Struktura se postavlja direktno na asfalt i usidrena je klinovima. Uključeni su raznovrsni dodaci poput industrijskih vrata, vrata za osoblje a na konstrukciju se mogu ugraditi i prozori, oluci, odvodne cevi, izolovane ili neizolovane obloge i cerade s dvostrukim krovom.

Krov je prekriven zaštitom od PVC šatora. Kako bi se sprečio kondenz na krovu hale, može se instalirati antikondenzacijsko platno. Dvorana Aluminia nudi završne zidove s PVC šatorskim pokrovom, trapeznim limom ili izolacijskim zidnim pločama (40 ili 60 mm). Visokokvalitetni krov za šator od PVC-a sadrži poliestersku mrežicu i PVC sloj s obe strane. Bela prozirna boja platna osigurava propusnost svetlosti. Nudimo i mogućnost izbora belog neprozirnog PVC lima koji sprečava prodiranje svetlosti u prostoriju.
Sve PVC navlake certifikovane su u skladu s DIN 4102 i zadovoljavaju standard B1 za zaštitu od požara zbog visoke  otpornost na vatru.

Dimenzije hala su u smislu širine određene od 5 m – 30m sa koracima od 2,5m, u smislu visine od 3,5m- 7m sa opcijama 3.5, 4.2, 4.4, 4, 5, 6, 6.4 i 7 m, dok je dužina praktično neograničena u koracima od 2,5m, 3m i 5m.

Aluminia hale su sveobuhvatno sistemsko rešenje koje ispunjava svaku potrebu vaše industrije.
Naš kvalifikovan i iskusni tim može vam ponuditi po sistemu ključ u ruke rešenje koje uključuje prilagođeni koncept u skladu s vašim potrebama, tehničko savetovanje, prostorno planiranje, dizajn, inženjering i montažu strukture.

Rukovodilac sektora : Ljubiša Đorđević

Tel: +381(0)24 555-542, 555-798, 555-907
Fax: +381(0)24 557-860
E-mail: koralsp@eunet.rs
E-mail: koralsped@gmail.com