O nama

prvi-slajd

KORALŠPED DOO

Preduzeće “Koralšped” posluje od 1994 godine sa sedištem u Subotici, ulica Park Rajhl Ferenca broj 7. Zapošljava oko šezdeset radnika, stručno osposobljenih da udovolje i najsloženijim zahtevima i obavezama.

Osnovna delatnost preduzeća je međunarodna špedicija-carinsko posredovanje i zastupanje, organizacija transporta angažovanim i vlastitim prevoznim sredstvima, skladištenje carinske i necarinske robe, spoljna trgovina-uvoz i izvoz i sva stručna pomoć u vezi sa spoljnotrgovinskom delatnošću.

Radi obavljanja što kompletnije i profesionalnije usluge, “Koralšped” poseduje sledeće poslovnice u:
Subotici, Sremskoj Mitrovici, Šidu, Šapcu i Vranju, Knjaževcu kao i na graničnim prelazima: Kelebija, Horgoš, Batrovci, Srpska Crnja Šid-drumski.

“Koralšped” poseduje magacin za skladištenje carinske i necarinske robe, kao i dozvolu za skladištenje roba stranih pravnih lica kao i roba u tranzitu. U javnom carinskom skladištu se obavljaju sve manipulacije robom (uzorkovanje, sortiranje, klasifikacija…)

2017 godine carinski magacin je preseljen na novu adresu: Subotica, Đevđelijska broj 12, sa čime je sam kapacitet prostora za skladištenje carinske i necarinske robe značajno proširen.


 

Salaš Đorđević

Od 2010 godine “Koralšped” širi svoju osnovnu delatnost na ugostiteljstvo i turizam. U tu svrhu osnovan je ogranak Salaš Đorđević i otvoren je Restoran domaće kuhinje na Graničnom prelazu Horgoš i zaposleno još 14 radnika.

Salaš Đorđević organizuje privatne svečanosti (svadbe, rođendane, krštenja) i poslovne događaje (poslovni ručkovi, seminari, promocije itd..). Takođe se bavi i iznajmljivanjem party šatora sa pratećom opremom, iznajmljivanjem smeštajnih kapaciteta, pojedinačnih objekata (ribarska kuća, slavska kuća, restoran,sportski tereni).

www.salasdjordjevic.com


Tu se nalazimo

Click to open larger map

SERTIFIKAT HACCP

KORAL SPED - sertifikaat HACCP-1

SERTIFIKAT ISO 9001

Cert_QMS_17671-1

KLIKNITE NA LOGO ZA DOWNLOAD