O nama

prvi-slajd

KORALŠPED d.o.o.

Preduzeće “Koralšped” posluje od 1997 godine sa sedištem u Subotici, u sopstvenoj zgradi na adresi ulica Đevđelijska broj 12, 24105 Subotica. Zapošljava oko trideset radnika, stručno osposobljenih da udovolje i najsloženijim zahtevima i obavezama.

Osnovna delatnost preduzeća je međunarodna špedicija – carinsko posredovanje i zastupanje, organizacija transporta angažovanim i vlastitim prevoznim sredstvima, skladištenje carinske i necarinske robe, spoljna trgovina-uvoz i izvoz i sva stručna pomoć u vezi sa spoljnotrgovinskom delatnošću.

Radi obavljanja što kompletnije i profesionalnije usluge, “Koralšped” poseduje sledeće poslovnice u:
Subotici, Sremskoj Mitrovici, Šidu, Vranju,  kao i na graničnim prelazima: Kelebija, Horgoš, Batrovci i Šid-drumski.

Carinsko posredovanje i zastupanje na graničnim prelazima :

  • Izrada granične dokumentacije
  • Posredovanje kod izrade zahteva za sve vrste pregleda (sanitarni, tržišni, veterinarski, fitosanitarni, radiološki)
  • Prijavljivanje i smeštaj robe u carinsko skladište

Carinsko posredovanje i zastupanje u ostalim poslovnim jedinicama:

  • Redovan uvoz/izvoz
  • Privremeni uvoz/izvoz
  • Izrada tranzitnih dokumenata
  • Carinjenje na vozilu
  • Reeksport

“Koralšped” poseduje i magacin za skladištenje carinske i necarinske robe, kao i dozvolu za skladištenje roba stranih pravnih lica kao i roba u tranzitu. U javnom carinskom skladištu se obavljaju sve manipulacije robom (uzorkovanje, sortiranje, klasifikacija…)

2017 godine carinski magacin je preseljen na novu adresu: Subotica, Đevđelijska broj 12, sa čime je sam kapacitet prostora za skladištenje carinske i necarinske robe značajno proširen.


 

Salaš Đorđević

Od 2010 godine “Koralšped” širi svoju osnovnu delatnost na ugostiteljstvo i turizam. U tu svrhu osnovan je ogranak Salaš Đorđević i otvoren je Restoran domaće kuhinje na Graničnom prelazu Horgoš i zaposleno još 14 radnika.

Salaš Đorđević organizuje privatne svečanosti (svadbe, rođendane, krštenja) i poslovne događaje (poslovni ručkovi, seminari, promocije, team-building itd..).

Takođe se bavi i iznajmljivanjem smeštajnih kapaciteta, pojedinačnih objekata (ribarska kuća, slavska kuća, restoran, sportski tereni) kao i iznajmljivanjem party šatora sa svom pratećom opremom.

www.salasdjordjevic.com


Open Maps Widget for Google Maps settings to configure the Google Maps API key. The map can't work without it. This is a Google's rule that all sites must follow.

SERTIFIKAT HACCP

KORAL SPED - sertifikaat HACCP-1

SERTIFIKAT ISO 9001

Cert_QMS_17671-1

KLIKNITE NA LOGO ZA DOWNLOAD