O nama

prvi-slajd

KORALŠPED DOO

Preduzeće “Koralšped” posluje od 1994 godine sa sedištem u Subotici, ulica Park Rajhl Ferenca broj 7. Zapošljava oko pedeset radnika, stručno osposobljenih da udovolje i najsloženijim zahtevima i obavezama.

Osnovna delatnost preduzeća je međunarodna špedicija-carinsko posredovanje i zastupanje, organizacija transporta angažovanim i vlastitim prevoznim sredstvima, skladištenje carinske i necarinske robe, spoljna trgovina-uvoz i izvoz i sva stručna pomoć u vezi sa spoljnotrgovinskom delatnošću.

Radi obavljanja što kompletnije i profesionalnije usluge, “Koralšped” poseduje sledeće poslovnice u:
Subotici, Sremskoj Mitrovici, Šidu, Šapcu i Vranju, kao i na graničnim prelazima: Kelebija, Horgoš, Batrovci, Srpska Crnja Šid-drumski.

“Koralšped” poseduje magacin za skladištenje carinske i necarinske robe, kao i dozvolu za skladištenje roba stranih pravnih lica kao i roba u tranzitu. U javnom carinskom skladištu se obavljaju sve manipulacije robom (uzorkovanje, sortiranje, klasifikacija…)


 

Salaš Đorđević

Od 2010 godine “Koralšped” širi svoju osnovnu delatnost na ugostiteljstvo i turizam. U tu svrhu osnovan je ogranak Salaš Đorđević i otvoren je Restoran domaće kuhinje na Graničnom prelazu Horgoš i zaposleno još 14 radnika.

Salaš Đorđević organizuje privatne svečanosti (svadbe, rođendane, krštenja) i poslovne događaje (poslovni ručkovi, seminari, promocije itd..). Takođe se bavi i iznajmljivanjem party šatora sa pratećom opremom, iznajmljivanjem smeštajnih kapaciteta, pojedinačnih objekata (ribarska kuća, slavska kuća, restoran,sportski tereni).

www.salasdjordjevic.com


Tu se nalazimo

Click to open larger map

KORALŠPED SERTIFIKAT

sertifikat2016

KLIKNITE NA LOGO ZA DOWNLOAD

Photo Gallery